Kezdd a hetet milliókkal a zsebedben! Játssz és nyerj hétfőn is a TUTI-val!

2019. 08. 06 – hétfő

Hétfőn Clairefontaine ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2200 méteres galopp síkversenyen maximális mezőny, azaz tizennyolc telivér áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Toronada (5) – Mitzah (8) – Attirance (11) – Galibawa (9) – Over The Moon (7)

Toronada (5) továbbra is nagyon jól áll ezen a szinten, ParisLongchampban negyedik lett. Még mindig jó kondíciónak örvend, ennek nyomán ismét jó futást várunk tőle.

Mitzah (8) Marseille-Borélynél remekelt, most szintet kell lépnie. Származása alapján a hosszabb táv való neki, jó állapotban várja a startot.

Attirance (11) nem volt képes kifejezni magát legutóbb, de most kedvezőbb lesz a helyzete, mert csak kancákkal kell megküzdenie. Szerencsés verseny esetén beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Galibawa (9) könnyen nyert egy kisebb versenyben. Mindig mindent belead a küzdelmeknél, így most is bízhatunk eredményes szereplésében.

Over The Moon (7) utolsó formája csalódás volt, de nem olyan régen nyert Deauville-ban, így most korrigálhat.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!