Vasárnap is jól jönnek a milliók! Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2019. 08. 04 – vasárnap

Vasárnap Deauville-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1300 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat telivér kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas és gyors verseny lesz, a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Lightoller (11) – Rayon Vert (1) – Vedeux (6) – Hanabaal Tun (12) – Cry Baby (2)

Lightoller (11) volt már második Kincsem+ versenyben ezen a pályán. Sajnos a felkészülése kicsit megakadt egy sérülés miatt pár napra, de a zárógaloppja biztató volt. Jó futást várunk tőle.

Rayon Vert (1) nemrég szélső startszámot kapott, emellett ferdén ugrott ki a gépből, így olyan hátrányba került, amit már nem tudott ledolgozni. Az 1300 méteres PFS kifejezetten jó lehet számára, bízhatunk eredményes szereplésében.

Vedeux (6) egy jó képességű ló, viszont idén nem igazán megy neki ezen a szinten. A felkészülése zavartalan volt, nyert már idén Deauville-ben. Remélhetőleg nem lesz túl mély a pálya, mert azt nem igazán kedveli.

Hanabaal Tun (12) kiemelkedő formában van, Deauville-t pedig kifejezetten kedveli, idén nyert már itt versenyt. Általában hosszabbra fut, de a súlya miatt itt is jól szerepelhet. Vasárnap az első öt közé várható.

Cry Baby (2) sikeresen tért vissza, sikerült megszereznie egy harmadik helyezést egy Listed versenyen. Szereti a PSF-et, de nagyon magas a beállítása, így már egy helyezés is jó lehet számára.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!