Ugorj fejest a hétvégébe akár milliókkal a zsebedben! Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2019. 08. 03 – szombat

Szombaton Clairefontaine ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp gátverseny hossza 3600 méter, a startnál pedig maximális mezőny, azaz tizennyolc telivér várja, hogy összemérje tudását. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármi megtörténhet, bármilyen sorrend elképzelhető a befutásnál. Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Alpha Joa (2) – Futbolisto (5) – Serienschock (1) – Beau Nora (3) – Daguet (14)

Alpha Joa (2) nagyon jól néz ki, a nagy teherhez hozzászokott már. Legutóbb nagyon sietett az utolsó ugrásoknál, most egy kicsit másképp helyezkednek majd zsokéjával, ami remélhetőleg nem befolyásolja majd. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Futbolisto (5) nagyon jó teljesítményt nyújt mostanság, utoljára sajnos az előtte fáradó ló picit megakasztotta a ritmusát, ami meg is látszott a teljesítményén. Tavaly ebben a versenyben második lett, idén is jó formában várja a startot.

Serienschock (1) nagyon jól futott ezen a pályán. Gondosan készítették, hiszen egy fontos állomás a ló karrierjében. Magas terhe ellenére a döntőbe várható.

Beau Nora (3) nem könnyű lovaglás, zsokéja várásra fogja lovagolni. A ló jó formában van, pénzdíjas helyért futhat.

Daguet (14) nagyon jó versenyeken van túl. Remek formában sikerült tartani, szombaton a feltételek is kedvezők lesznek számára, jó eredményt várunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!