Kezdd az augusztust akár milliókkal a zsebedben! Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2019. 08. 01 – csütörtök

Csütörtökön Clairefontaine ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny hossza 1400 méter, A startnál pedig tizennégy versenyló kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is nagyon kedvező, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ne hagyd ki ma se a TUTUI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Richmond Avenue (1) – Sweeticon (4) – Green Focus (10) – Wyck Hall (6) – Two Weeks (13)

Richmond Avenue (1) négyévesen csak hat versenyben szerepelt. Csütörtökön ő viszi a topsúlyt, ennek ellenére ebben a mezőnyben sikerrel járhat, mert a táv is megfelelő a számára.

Sweeticon (4) Pozsonyban épphogy kikapott. A francia versenyek teljesen más ritmusúak, ami neki kedvez. Csalódás lenne, ha csütörtökön alulmaradna.

Green Focus (10) két hónapja nem versenyzett, minden erejével erre a futamra készült. Ha megfelelően puha lesz a talaj, egy kis szerencsével a legjobbakkal is felveheti csütörtökön a küzdelmet.

Wyck Hall (6) utolsó versenye kiábrándító volt. Annál sokkal többet tud, frissen mozog délelőttönként, kondíciója is hibátlan. Jó futást várunk tőle.

Two Weeks (13) nemrégiben várásra lovagolták, ennek eredményeképpen kifejezetten meggyőzően zárkózott. Sokat fejlődött az utóbbi időben, emellett szinte súly nélkül fog futni, küzdelembe várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!