Kedden is legyen szerencséd! Játssz és nyerj a TUTI-val ma is akár milliókat!

2019. 07. 30 – kedd

Kedden Deauville ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny hossza 1900 méter, a startnál pedig tizenhat telivér kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Empire Hurricane (15) – Heir To a Throne (1) – Gagnant (3) – Folle de Toi Esqua (16) – Zoelola (10 )

Empire Hurricane (15) kiváló formában van, ami az eredményein is meglátszik. PFS-en tudja a legjobb teljesítményt nyújtani, a versenytársakkal pedig többször is találkozott, így kedden nagyon jó teljesítményt várunk tőle.

Heir To a Throne (1) mostanában nagyon jól teljesített. Egy kis teremtű ló, hatalmas szívvel. Kedveli a szintetikus pályát, ez is kedvezhet neki a végjátéknál.

Gagnant (3) az utolsó fázisban fáradt el, a verseny elején felvett tempó áldozata lett. Kedden is jó futásra számítunk tőle.

Folle de Toi Esqua (16) jól futott Deauville-ban, még az aznapi nagyon mély pálya ellenére is. Az a verseny sokat hozott rajta, csalódás lenne, a kedden nem az első öt között végezhet.

Zoelola (10 ) a közelmúltban gyepen nem futott szívesen, ezért most PSF-en fut, ami félúton van a gyep és a klasszikus homok között. Itt most eredményesebb lehet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!