Dobd fel a borongós hétfőt akár milliókkal! Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2019. 07. 29 – hétfő

Hétfőn Clairefontaine ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2400 méteres galopp síkversenyen tizenhat négyéves telivér méri össze gyorsaságát. Kedvező lesz ma is a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Marouche (14) – Checkpoint Charlie (3) – Amhurst (9) – Electron Libre (11) – Diluvien (2)

Marouche (14) biztatóan mozgott július 14-én. Jó képességű ló, aki a 15-ös startbox miatt ezúttal nehezebb feladat elé néz, de a 2400 méteres táv jobban kedvez neki.

Checkpoint Charlie (3) mostanság hadilábon áll a szerencsével, de szinte mindig kihozta magából a legjobbját. Június végén előkelő második lett az aznapi Kincsem+ futamban, így most is bízhatunk eredményes szereplésében.

Amhurst (9) három referencia versenyben is előkelő negyedik helyen végzett, ami bizonyítja, hogy versenyképes ebben az osztályban. Hétfőn a feladatát a 12-es startbox nehezíti, mégis komoly figyelmet érdemel.

Electron Libre (11) kisebb sérülést szenvedett a márciusi győzelmekor, így kihagyásra kényszerült. A visszatérő versenyében korrekt szereplést nyújtott, másodjára még többet javult, ami alapján hétfőn is számíthatunk rá.

Diluvien (2) 1kg-al könnyebben áll a skálán az utolsó futása óta, ami sokat segíthet neki hétfőn. Soha nem futott még itt, de munkaformái alapján mindenképpen számolni kell vele.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!