Végre péntek! Kezdd a hétvégét milliókkal a zsebedben, játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2019. 07. 26 – péntek

Pénteken Cabourg ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2750 méteres alaptávú ügetőversenyen tizenhat versenyló áll starthoz, hogy összemérje erejét, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Don Juan du Houley(4)-Benuro d’Auvillier(12)-Divine di Leone(8)-Carat duGoutier(5)-DonutsDeladou(13)

Don Juan du Houley(4) lényegében nyereg alatt végezte karrierje zömét, ám jó húzóereje miatt lett befogva. Kétszer nyert, pénteken akár ismételhet is.

Benuro d’Auvillier(12) számára a táv kérdéses lehet, esetében ez egy próbatétel lesz. A fizikuma révén képes lehet rá, jó futást várunk tőle pénteken.

Divine di Leone(8) jó versenyt futott Enghienben, de voltak nála jobb lovak is, így alulmaradt. Ezen a pályán eredményesebb lehet, kedveli az itteni felületet. Pénteken kalkulálni kell vele.

Carat duGoutier(5) remek formában várja a pénteki versenyt. Cabourg-ban szívesen versenyez, kifejezetten tetszik neki ez a pálya. Kedden remekül dolgozott, ugyan fiatalok is lesznek az ellenfelek között, de bízhatunk eredményes szereplésében.

DonutsDeladou(13) tavasszal pihennie kellett, azóta kétszer futott, közeledik régi formájához. Legutóbb túl gyors versenye volt, ezúttal egy kicsivel jobb helyzetben van, ez ellenfelek nem olyan erősek. Ha jól kezd, küzdelembe várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!