Legyen kedden is szerencséd! Játssz és nyerj a TUTI-val gyorsan és egyszerűen!

2019. 07. 23 – kedd

Kedden Compiegne-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A galopp síkverseny hossza 2400 méter, a startnál pedig tizenhat ötéves és idősebb telivér méri össze gyorsaságát. Ma is kedvező lesz a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: As des Flandres (11) – Louis (6) – Haky (8) – Galdan (13) – Vasy Sakhee (12)

As des Flandres (11) májusban kisebb betegséggel bajlódott, de most már minden rendben van vele. A balkezes pályák nem tartoznak a kedvencei közé, viszont a várható keményebb gyep mindenképpen növeli az esélyeit.

Louis (6) legutóbb csak az ötödik helyen ért célba, ami a hosszú utazás és a nagy hőség számlájára írható. Remélhetőleg ezúttal minden rendben lesz vele, jó eséllyel áll starthoz.

Haky (8) július 2-án nyolc hónap kihagyással állt starthoz és nem mozgott rosszul. Kedden borítékolható a további javulása, esélyeit pedig növeli, hogy a 2400 méter táv sokkal inkább kedvez majd neki.

Galdan (13) visszatérése jól sikerült. A fogadóknak érdemes vele kalkulálni, kedden akár a győzelmet is megszerezheti.

Vasy Sakhee (12) bizonyított már ebben az osztályban. Jókora rutinnal rendelkezik, azonban a 2400 méter kissé rövid lehet számára.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!