Milliós hétkezdet? Tedd próbára a szerencséd és játssz hétfőn is a TUTI-val!

2019. 07. 22 – hétfő

Hétfőn Dieppe ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny hossza 1800 méter, a startnál pedig tizenhat hároméves kanca kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Lucky You (16) – Infinite Passion (2) – Elegant Light (1) – Meri Senshi (3) – Arum (9)

Lucky You (16) nagyon jól mozgott a visszatérő versenyében, ha korábban utat talál, előrébb is végezhetett volna, mint a harmadik hely. Hétfőn jó eséllyel áll starthoz, bízhatunk eredményes szereplésében.

Infinite Passion (2) biztatóan mozgott az első hendikepjében. Megbízható és könnyen kezelhető ló, aki gyepen és szintetikus pályán is bizonyított már. Hétfő délután is számolni kell vele.

Elegant Light (1) Classe 2-es versenyt nyert legutóbb. Listed szinten is megállja majd a helyét, de ehhez előbb ebben a kiemelt hendikepben kell megmutatnia a tudását.

Meri Senshi (3) jó formában várja a hétfői futamot. A 2kg pönalitás miatt sem kell aggódni, jó futást várunk tőle.

Arum (9) utolsó futása alapján a 2100 méter túl hosszúnak bizonyult számára. Ezen a távon jobb teljesítményt várunk tőle, versenyképes ebben az osztályban.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!