A lángos és a fagyi között pont van időd egy TUTI-t játszani! Nyerj szombaton is akár milliókat!

2019. 07. 20 – szombat

Szombaton Enghien ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2150 méteres ügetőversenyen tizenhat versenyló méri össze gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Electric Light (13) – Calvin Borel (8) – Bamour (2) – Cristal River (3) – Digne et Droit (6)

Electric Light (13)-ra a második soros startpozíció miatt nehéz feladat vár, viszont a pálya és a táv is kedvez neki. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Calvin Borel (8) legutóbbi győzelme meglepetés volt. A ló remek formában van és a pálya is kedvez neki, így minden adott az eredményes szerepléséhez.

Bamour (2) utolsó futása nem az elvártak szerint sikerült, de a formáját nem érheti szó. A 2150 méteres táv jobban kedvez majd neki, így annak ellenére is bízhatunk benne, hogy külföldi lovakkal is meg kell küzdenie szombaton.

Cristal River (3) tavaszi sikerei óta nem lépett pályára, de topformában várja a szombati futamot. A pálya és a táv is ideális számára, így amennyiben megfelelően sikerült beosztani az erejét, az első öt között fog végezni.

Digne et Droit (6) gyepen nem azt hozta, ami tőle elvárható volt. Jó munkák után áll starthoz szombaton, mindenképpen számolni kell vele.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!