Kezdd a hétvégét milliókkal a zsebedben! Játssz és nyerj pénteken is a TUTI-val!

2019. 07. 19 – péntek

Pénteken 20:15-kor, Cabourg-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2750 méteres alaptávú ügetőversenynek tizenhat ötéves és idősebb versenyló vág neki, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Dostoievski (5) – Devirmont (7) – Valokaja Hindo (14) – Classic Connection (2) – Cledere de l’Airou (3)

Dostoievski (5) néhány nappal ezelőtt is futott, azonban csodás feltételek mellett várja a pénteki futamot. Patkolatlanul kimondottan jó eséllyel áll starthoz, bízhatunk eredményes szereplésében.

Devirmont (7) kisebb visszatérő versenyt futott július elején, ami sokat lendített a formáján. Pénteken jó eséllyel lép pályára.

Valokaja Hindo (14) remek teljesítményt nyújtott Vichy-ben. Jó képességű, bátor ló, igazi könnyű hajtás. Péntek este a 25 méteres térhátrány ellenére is beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Classic Connection (2) június 23-án nem lépett pályára, mert a verseny reggelén belázasodott. Nincs olyan jó formában, mint a legutóbbi győzelme alkalmával volt, mégis a érdemes vele számolni.

Cledere de l’Airou (3) biztatóan mozgott Durtalban, ahol gyepen állt starthoz. A ló formában van és a jobbkezes pálya sem okozhat neki gondot, így a fiatalabb lovak ellenére is elcsíphet egy jobb pénzdíjat.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!