Csütörtökön is tedd próbára a szerencséd! Játssz és nyerj a TUTI-val ma is!

2019. 07. 18 – csütörtök

Csütörtökön Vichy ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2400 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat telivér áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Late Edition (15) – Bellariva (3) – Get Shirty (2) – Goneril (5) – Pirata Tesoro (12)

Late Edition (15) nagyon jól teljesített az utolsó versenyében, ezért csütörtökön is számíthatunk rá. Ellene szól azonban, hogy az igazán eredményes szerepléshez valamivel puhább futófelületre lenne szüksége.

Bellariva (3) utolsó futása balul sült el, mentségére szóljon, hogy a 14-es startboxból kellett indulnia. Csütörtökön sokkal jobb eredményt várunk tőle, az esélyesek közé tartozik.

Get Shirty (2) egy kedves kis ló, aki az első hendikepjére készül. Formáját nem érheti szó, így a 15-ös startbox ellenére is számíthatunk rá.

Goneril (5) április 26-án megnyerte az első hendikepjét, majd az A-kategóriás Spanyol Kancadíjban is biztatóan mozgott. Csütörtökön átlagos képességű lesz a mezőny, ahol ismét a főszereplők egyike lehet.

Pirata Tesoro (12) utolsó négy fellépésén egyszer sem végzett a harmadik helynél rosszabb pozícióban. Csütörtökön nehezebb feladat vár rá, de megint számolni kell vele.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!