Szerencsés szerdád lehet, ha Kincsem+ TUTI-t játszol! Nyerj ma is akár milliókat!

2019. 07. 17 – szerda

Szerdán Argentan-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2875 méteres alaptávú ügetőversenynek tizenhat versenyló vág neki, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. A létszám is kedvező lesz ma, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Crack Money (7) – Alinea (14) – Diavolo Criscani (8) – Brelan du Vivier (12) – Amour Orageux (15)

Crack Money (7) nagyszerűen teljesít a tavaszi hónapok óta. Remek képességű ló, de egy súlyos sérülés miatt két év kihagyásra kényszerült. szerdán bízhatunk eredményes szereplésében.

Alinea (14) nem egyszerű hajtás, de képesség van benne, ahogy azt legutóbbi győzelme is bizonyítja. Szerdán ismét térhátrányból kell majd indulnia, mégis ismét az első öt között köthet ki.

Diavolo Criscani (8) jó teljesítményt nyújtott Laval-ban és a kondíciója is sokat javult. A 25 méter hátrány nem kedvez neki, de ha minden jól alakul, elcsíphet egy pénzdíjat.

Brelan du Vivier (12) nagyon jó teljesítményt nyújtott Vichy-ben. A ló formában van és a nyár a kedvenc időszaka, így a térhátrány ellenére is számíthatunk rá. Esélyeit Franck Nivard személye is növeli, az első öt között van a helye.

Amour Orageux (15) nagyszerű teljesítményt nyújtott július 10-én és a verseny sem vett ki belőle sokat. Szerdán ismét a főszereplők egyike lehet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!