Ugye nem felejtetted el, hogy vasárnap 300 millió forint a jackpot a Kincsem+ futamban? Játssz és nyerj ma is!

2019. 07. 14 – vasárnap – 300 millió forint jackpot

Vasárnap ParisLongchamp-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A galopp síkverseny hossza 2000 méter, a startnál pedig tizenhat négyéves telivér kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet akár 300 millió forint! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Five Ice Cubes (14) – El Manifico (3) – Velma Valento (1) – Marouche (8) – Shamsabad (10)

Five Ice Cubes (14) második helyen ért célba a május 26-i referenciaversenyen, majd Argentanban nyerni is tudott. Vasárnap ismét győzhet.

El Manifico (3) nagyszerű teljesítményt nyújtott az elmúlt hetekben. A május 26-i győzelme után is versenyképes maradt ebben az osztályban. Jelenleg is kitűnő formában van, ezért a vasárnapi futamban is számíthatunk rá.

Velma Valento (1) egy év kihagyás után tért vissza Toulouse-ban, így 1kg-al könnyebben áll a skálán. A formája is biztató, vasárnap bízhatunk eredményes szereplésében.

Marouche (8) visszatérése jól sikerült, munkában pedig tovább jött előre. Jó képességű ló, aki a startboxok sorsolásából egészen jól jött ki. Jó futást várunk tőle.

Shamsabad (10) jó futások után várja a vasárnapi futamot. Legutóbb túltaktikázták a versenyét, ezúttal másképp fogják lovagolni, ha minden a tervek szerint alakul, megint beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 17:25-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!