Kis mezőny nagy nyeremény! Ez a szombati Kincsem+ TUTI! Játssz ma is!

2019. 07. 13 – szombat

Szombaton Enghien ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2875 méteres alaptávú ügetőversenyen mindössze tizenhárom versenyló áll starthoz, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutásnál. A létszám pedig rendkívül kedvező lesz, hiszen csupán tizenhárom lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki a mai TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Defi de Retz (2) – Cocktail Desbois (4) – Doum Jenilou (6) – Concerto Cointerie (5) – Chtiot de Bellande (3)

Defi de Retz (2) legutóbbi futása nem tükrözi jelenlegi tudását. A szombati futamban Alexandre Abrivard lesz a partnere, első esélyt képvisel.

Cocktail Desbois (4) legutóbb csak második helyen ért célba, de továbbra is jó formában van. Az enghien-i pálya nem okozhat neki gondot, de Defi de Retz (2) igen erős ellenfélnek tűnik.

Doum Jenilou (6) szép győzelmet aratott Bordeaux-ban, ami után megérdemelt néhány pihenőnapot. Szombaton a feltételek és a pálya is kedvez majd neki, ezért az első három közé várható.

Concerto Cointerie (5) egy rendkívül kedves ló, aki a feuers-i futása alkalmával is jó teljesítményt nyújtott. Az enghien-i pálya hosszú befutóegyenese kedvez neki, így ismét pénzdíjas helyre várható.

Chtiot de Bellande (3) legutóbb előrébb is végezhetett volna, mint a negyedik hely. Szombaton érdemes számolni vele, mert jó eséllyel pályázik egy pénzdíjas helyre.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!