Ha péntek este, akkor Kincsem+ TUTI! Játssz és nyerj ma is akár milliókat!

2019. 07. 12 – péntek

Pénteken 20:15-kor, Cabourg-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2750 méteres alaptávú ügetőversenynek tizenhat versenyló vág neki, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutásnál. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Carioca de Lou (15) – Caporal La Borie (6) – Braquo (14) – Boxeur des Baux (1) – Coup Chanceux (8)

Carioca de Lou (15) szép győzelmet aratott Enghienben, bizonyítva ezzel, hogy remek formában van. Ezen a pályán nagyon nehéz 25 méter térhátrányt ledolgozni, de papírszámítás alapján az első három között van a helye.

Caporal La Borie (6) csodálatos formában van, ahogyan azt tavaszi eredményei is bizonyítják. Péntek este ideális feltételek mellett Franck Nivard lesz a partnere, ismét a győzelemért küzd.

Braquo (14) nagyon jó teljesítményt nyújtott június 30-án, amikor igen erős mezőnyben állt starthoz. Pénteken 25 méteres térhátrányból kell majd indulnia, mégis bízhatunk eredményes szereplésében.

Boxeur des Baux (1) teljesítménye nagyon kiegyensúlyozott. Amiens-hez hasonlóan ez a pálya is kedvez neki és hajtójával is jó párost alkotnak. Csalódás lenne, ha nem lenne eredményes.

Coup Chanceux (8) pénteken patkolatlanul áll starthoz és Eric Raffin lesz a partnere, aki egy klasszis hajtó. Beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!