Készülj a hétvégére már csütörtökön! Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2019. 07. 11 – csütörtök

Csütörtökön ParisLongchamp-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A galopp síkverseny hossza 2000 méter, a startnál pedig tizenhat ötéves és idősebb telivér kéri a játékosok figyelmét. Ma is kedvező lesz a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Zariyano (8) – Octoking (2) – Hout Bay (3) – Vilaro (6) – Heir To A Throne (14)

Zariyano (8) minimális különbséggel maradt el a győzelemről június 20-án. Versenyképes ebben a hendikep osztályban, ezért zavartalan verseny esetén jó futást várunk tőle.

Octoking (2) remek formában van és a pálya is kedvez majd neki. Esélyesként várja a csütörtöki futamot.

Hout Bay (3) utolsó futása nem az elvártak szerint sikerült. Ha más lett volna a taktika, előrébb is végezhetett volna, mint a hatodik hely. A ló kitűnő kondícióban van, ezért mindenképpen számolni kell vele.

Vilaro (6) pénzdíjas hetedik lett május 27-én. Újabb fél kg-al könnyebben áll a skálán, így csütörtökön minden adott az eredményes szerepléséhez.

Heir To A Throne (14) egy hasznos telivér, aki szinte mindig kihozza magából a maximumot. Az utolsó futását követően kapott némi pihenőt, ennek köszönhetően frissen és felkészülten várja pályafutása első Kincsem+ futamát.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!