Szerdán is játssz a TUTI-val és nyerj akár milliókat gyorsan és egyszerűen!

2019. 07. 10 – szerda

Szerdán Enghien ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2150 méteres ügetőversenyen tizenhat rutinos, hétéves és idősebb versenyló áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát. Kedvező lesz ma is a létszám, hiszen csal tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Azur des Caillons (1) – Showmar (14) – All Feeling (8) – Citizen Kane (5) – Berry Felin (7)

Azur des Caillons (1) könnyű győzelmet aratott az utolsó fellépésén, újra bebizonyítva, hogy fekszenek neki a rövidebb távok. Szerdán valamivel nehezebb feladat vár rá, de ismét jó eséllyel áll starthoz.

Showmar (14) június 13-án megmutatta, hogy kirobbanó formában van. Szerda délután a második soros startpozíció nehezíti a feladatát, de amennyiben kijön neki a lépés, a főszereplők közé tartozhat.

All Feeling (8) június 8-án csak a tizedik helyen ért célba, mert a mezőny erős volt. Szerdán patkolva lép majd pályára, ennek ellenére a főszereplők egyike lehet.

Citizen Kane (5) legutóbb peches versenyt futott, előrébb is végezhetett volna, mint a hatodik hely. A fogadóknak célszerű őt a május 24-i számán elbírálni, amikor egy ennél erősebb mezőnyben lett negyedik.

Berry Felin (7) remek formában van, amit legutóbbi futásai is bizonyítanak. A balkezes pálya nem okozhat neki gondot és egy könnyen kezelhet ló, aki a 7-es starthely ellenére is beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!