Kedden is legyen szerencséd! Játssz és nyerj a TUTI-val ma is akár milliókat!

2019. 07. 09 – kedd

Kedden Chateaubriant-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 3000 méteres alaptávú ügetőversenynek tizenhat versenyló vág neki, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutásnál. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Staro Italy (7) – Belle Louise Mabon (9) – Juvels Boy (6) – Furious Francis (2) – Cap Matyss (13)

Staro Italy (7) remek teljesítményt nyújtott a visszatérő versenyében, a tréningek során pedig tovább javult a kondíciója. Remek képességű ló, aki sokat betegeskedett az elmúlt hónapokban, de már minden rendben van vele. Kedden papíron első esélyt képvisel.

Belle Louise Mabon (9) sokkal kiegyensúlyozottabb lett idén, ennek köszönhetően folyamatosan eredményes. A kanca remek formában várja a keddi futamot, ismét a főszereplők közé tartozhat.

Juvels Boy (6) caen-i futása nagyon jól sikerült, a tréningek során pedig tovább jött előre. Jó képességű ló, Furious Francis-sal (2) egyetemben felveszi majd a versenyt kedden.

Furious Francis (2) nagyszerű teljesítményt nyújtott Caen-ban, ahol minimális különbséggel lett harmadik. A keddi futamban erős mezőny vár rá, de ha minden a tervek szerint alakul, megint az első öt között végezhet.

Cap Matyss (13) utolsó futása balul sült el. A környezetváltozás jó hatással lesz rá és a jobbkezes pálya sem okozhat neki gondot, ezért kedden a 25 méteres térhátrány ellenére is számíthatunk rá.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!