Csütörtök este se felejts el TUTI-t játszani! Nyerj ma is akár milliókat!

2019. 07. 04 – csütörtök

Csütörtökön ParisLongchamp ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny hossza 2100 méter, a startnál pedig maximális mezőny, azaz tizennyolc telivér várja, hogy összemérje tudását. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Top Max (1) – Incitatus (3) – Waddah (7) – Toronada (10) – Arum (11)

Top Max (1) az első hendikepjére készül, így a rutintalanabb lovak közé tartozik, de rengeteget fejlődött az elmúlt hónapokban. Mellette szól továbbá, hogy könnyen kezelhető ló. Jó futást várunk tőle.

Incitatus (3) eredményeire nem lehet panasz, de utolsó futása alapján visszavették a távját. Ez lesz az első hendikepje, az esélyesek közé tartozik.

Waddah (7) nagyon jól futott az utolsó fellépésén, minimális különbséggel maradt csak le a győzelemről. Jó küllemű ló, akitől csütörtökön is eredményes szereplést várunk.

Toronada (10) legutóbbi futása nem mérvadó. Nem volt biztos a csütörtöki indulása, de zárómunkája nagyon meggyőző volt.

Arum (11) egy megbízható ló, aki mindig kihozza magából a maximumot. Megeshet, hogy a 2100 méter hosszú lesz számára, de beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!