Szerencsés szerdád lehet, ha Kincsem+ TUTI-t játszol! Nyerj ma is akár milliókat!

2019. 07. 03 – szerda

Szerdán Enghien-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2875 méteres alaptávú ügetőversenyen tizenhat versenyló áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát, de az erősebbek 25 méter hátárnnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv előfordulhat a befutásnál. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz. Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Bamour (13) – Costa Haufor (15) – Cesar Express (2) – By And By (1) – Amour du Coglais (5)

Bamour (13) egy kedves kis ló, akire mindig lehet számítani. Szerdán patkolva áll majd starthoz, mégis az első öt között van a helye.

Costa Haufor (15) egy megbízható kanca. 25 méter térhátrányt ledolgozni sosem könnyű, azonban egy felhozó futás után topformában áll starthoz.

Cesar Express (2)-t a június 15-i számán célszerű elbírálni. Szerdán is számolni kell majd vele, alaptávról indulva jó eséllyel áll starthoz.

By And By (1) egészségügyi problémával bajlódott az elmúlt hónapban, de mostanra topformába került. Ez a verseny prioritást élvez a nyári programjában, patkolatlanul jó futást várunk tőle.

Amour du Coglais (5) legutóbb egy amatőrversenyben állt starthoz, ahol hajtója nem tartotta be maximálisan az idomári utasításokat. Szerdán Franck Nivard lesz a partnere, , éppen ezért bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!