Pattanj sulkyba kedden és nyerj ma is akár milliókat a TUTI-val!

2019. 07. 02 – hétfő

Kedden Vichy ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2950 méteres alaptávú ügetőversenynek tizenöt hétéves és idősebb versenyló vág neki, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv előfordulhat a befutásnál. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz. Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Black Jack From (15) – Andante (10) – Concerto des Dunes (6) – Alinea (11) – Bad Julry (12)

Black Jack From (15) legutóbb a harmadik helyen végzett volna, ha nem hibázik. Jó képességű ló, aki jelenleg is remek formában van, viszont a jobbkezes pályák nem tartoznak a kedvencei közé.

Andante (10) minimális különbséggel maradt le a győzelemről július közepén. Kedden megint térhátárnyból kell indulnia, de az eredményei alapján bátran ajánljuk.

Concerto des Dunes (6) megbízható ló, aki jelenleg is jó formának örvend, ezért csak könnyű munkákkal készült keddre. A feltételek és a pálya is kedvező lesz számára, de a 25 méteres térhátrányt nehéz lesz ledolgozni.

Alinea (11) legutóbb bepánikolt a startautó mögött, ennek tudható be újabb hibája. A fordulóstartos indítás jobban kedvez majd neki, munkaformái alapján az első ö közé várható.

Bad Julry (12) utolsó futása nem az elvártak szerint sikerült, a negyedik helyezés ellenére sem. Kedden lesznek ugyan erősebb ellenfelek, de érdemes vele is kalkulálni.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!