Dübörög a Magyar Derby, de közben se feledkezz meg a TUTI-ról! Vasárnap akár 150 millió forintot is nyerhetsz!

2019. 06. 30 – vasárnap – 150 millió forint jackpot

Vasárnap Saint-Cloud-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2400 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat négyéves telivér kéri a játékosok figyelmét. Kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet akár 150 millió forint! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Zillione Sun (15) – Investor (12) – Aztec Warrior (10) – Taekwondo (14) – Dance The Blues (11)

Zillione Sun (15) legutóbb csak minimális különbséggel maradt le a győzelemről és jelenleg is remek formában van. Nem futott még 2400 méterre, de ez a táv sem okozhat neki gondot.

Investor (12) nagyszerűen mozgott a június 22-i futam befutójában, megszerezve ezzel az ötödik helyezést. Nem jutott túl sok ideje a pihenésre, de egy jó fejű ló, aki nem tartozik a nehéz lovaglások közé és a táv sem okozhat neki gondot.

Aztec Warrior (10) nagyszerű teljesítményt nyújtott június 2-án, bizonyítva ezzel, hogy a kemény futófelület sem okozhat neki gondot. Vasárnap a pálya profilja kedvez majd neki, számíthatunk rá.

Taekwondo (14) legutóbb később talált utat a befutóban, ezért csak a tizedik helyen ért célba. A mén formában van, bízhatunk eredményes szereplésében.

Dance The Blues (11) legutóbb közeli harmadik lett egy igen jó mezőnyben, ahol idősebb lovakkal is összemérte tudását. A kihagyását követő második fellépésén további javulást várunk, komoly figyelmet érdemel.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!