Az Ügetőderby előtt pont van időd egy TUTI-t játszani! Nyerj szombaton is milliókat!

2019. 06. 29 – szombat

Szombaton Enghien ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2150 méteres ügetőversenyen tizenöt rutinos, hétéves és idősebb versenyló méri össze tudását. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Calou Renardiere (1) – Bryssel (11) – Crescendis (3) – Talisker Horse (14) – Croix du Buisson (8)

Calou Renardiere (1) könnyű győzelmet aratott legutóbb ugyanezen a pályán és jelenleg is jó formában van. A rövidebb táv nem okozhat neki gondot, ezt korábban már bizonyította. Az első soros startpozíció miatt kedvező helyzetből várja a szombati futamot, ezúttal nyerhet is.

Bryssel (11) szép győzelmet aratott Vincennes-ban és most is kitűnő formában van. Könnyű munkákkal készült a versenyre, de felkészülten lép pályára, szombaton is számíthatunk rá.

Crescendis (3) nem szabad az utolsó formáján elbírálni. A 2150 méteres táv kissé rövid lesz számára, de formáját nem érheti szó. Patkolatlanul áll majd starthoz szombaton, jó eséllyel pályázik egy pénzdíjas helyezésre.

Talisker Horse (14) június 6-i szerepléséről nem szabad messzemenő következtetést levonni, mert a versenyen légzési nehézségei akadtak. Most már minden rendben van vele, és a 2150 méteres táv is kedvez neki, így beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Croix du Buisson (8) utolsó futását el kell felejteni, a tréningek során bizonyította, hogy a Laval-ban történtek csak kisiklás volt. Ez a pálya és a táv is kedvez majd neki, szombaton számolni kell vele.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!