Játssz csütörtökön is a TUTI-val és nyerj ma is akár milliókat!

2019. 06. 27 – csütörtök

Csütörtökön ParisLongchamp-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A galopp síkverseny hossza 2400 méter, a startnál pedig tizenöt telivér várja, hogy összemérje gyorsaságát. Nagyon kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Louis (2) – Zahid (7) – As des Flandres (6) – Linardo (9) – Fox Tin (4)

Louis (2) nagyszerű teljesítményt nyújtott az utolsó fellépésén és jelenleg is nagyszerű formában van. Versenyképes ebben az osztályban, ezért csütörtökön a győzelmet is megszerezheti.

Zahid (7) nagyon jól futott Saint-Cloud-ban, csütörtökön pedig a 6-os startbox növeli az esélyeit. A formáját nem érheti szó és a 2400 méteres táv miatt sem kell aggódni. Minden adott az eredményes szerepléséhez.

As des Flandres (6) legutóbb légzési nehézségekkel küzdött, de most már minden rendben van vele. A munkaformái alapján számolni kell vele, esélyeit pedig növeli, hogy a mezőny is megfelel a képességeinek.

Linardo (9) beállítása sokat csökkent az elmúlt hónapokban, jelenleg 2,5kg-al alacsonyabban áll a skálán. A május 30-i szereplése ajánlja őt, ami alapján csütörtökön is az első öt közé várható.

Fox Tin (4) utolsó futására rányomta a bélyegét, hogy a 15-ös startboxból kellett indulnia. Csütörtökön számolni kell vele, ha minden a tervek szerint alakul, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!