Kis mezőny, nagy nyeremény! Ez a szerdai Kincsem+! Játssz ma is!

2019. 06. 26 – szerda

Szerdán Vichy ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2950 méteres alaptávú ügetőversenynek csupán tizennégy rutinos, hétéves és idősebb versenyló vág neki, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutásnál. A létszám is rendkívül kedvező lesz, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Black Rain (11) – Azur du Lupin (7) – Botticino (10) – Bon Jenilou (8) – Bellino d’Auvrecy (9)

Black Rain (11) jó formában van, amit legutóbbi két jobbkezes pályán elért sikere is bizonyít. Szerdán minden feltétel tökéletes lesz számára, csupán a hőség okozhat problémát.

Azur du Lupin (7) topformában van, ahogyan azt utolsó futásai is bizonyítják. A szerdai futamban is számolni kell vele, akár a győzelmet is megszerezheti.

Botticino (10) bordeaux-i hibájából nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, mert közvetlenül a start után belelépett az egyik ellenfél kocsijának a kerekébe. A szerdai futam prioritást élvez a nyári programjában, a munkaformái alapján számíthatunk rá.

Bon Jenilou (8) a balkezes kanyarokat nem igazán kedveli, ennek tudható be a legutóbbi hibája is. A szerdai futamnak otthont adó pálya sokkal inkább kedvez majd neki és a mezőny is megfelel a képességeinek. Jó futást várunk tőle.

Bellino d’Auvrecy (9) magabiztosan teljesít mostanság, de épp az a kevés hiányzik belőle, ami a győzelemhez kell. A jobbkezes pálya és a hosszú célegyenes tökéletes számára és a mezőny is megfelel a képességeinek. Érdemes számolni vele.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!