Különleges kedd este! Nyerj a TUTI-val ma is akár milliókat!

2019. 06. 25 – kedd

Kedden 20:15-kor, Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2700 méter hosszú ügetőversenyben tizennégy négyéves, francia tenyésztésű versenyló áll starthoz, hogy összemérje tudását. Nagyon kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Foxy Lady (13) – Flanelle de Loiron (2) – Family Queen (8) – Fusion Intense (6) – Fleur de Larre (12)

Foxy Lady (13) nagyszerű teljesítményt nyújtott június 11-én. A ló remek formában van és a 2700 méteres táv is ideális számára, ezért kedden érdemes vele számolni.

Flanelle de Loiron (2) kissé nehezen lendült formába a kihagyását követően, de most már minden rendben van vele. A szokásoknak megfelelően várásra fogják hajtani, esélyesként áll starthoz.

Family Queen (8) legutóbb diszkvalifikáció sorsára jutott, ami hajtója hibája volt, mert túl sokat kért tőle. A fogadóknak érdemes őt a május 24-i számán elbírálni, mert a 2700 méteres táv sokkal inkább kedvez majd neki.

Fusion Intense (6) biztatóan mozgott május 31-én a referencia versenyben, korrigálva ezzel korábbi hibáját. Kedden is számolni kell vele, ebben a mezőnyben pénzdíjas helyen végezhet.

Fleur de Larre (12) nagyon jól futott utolsó fellépésén, új egyéni rekordot ügetve. A beállítása tökéletes és a vincennes-i nagypálya is kedvez neki, ezért kedden is a főszereplők közé fog tartozni.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!