Kezdd a hetet akár milliókkal a zsebedben! Játssz és nyerj hétfőn is a TUTI-val!

2019. 06. 24 – hétfő

Hétfőn Maisons-Laffitte ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny hossza 1600 méter, a startnál pedig tizenhat hároméves telivér kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Nuala (4) – Barsham (10) – Saga Timgad (2) – Schhili (9) – Arise (1)

Nuala (4) három Kincsem+ futamban állt starthoz az idei esztendőben és eddig minden alkalommal pénzdíjas helyen végzett, ráadásul a formája javuló tendenciát mutat. Jó képességű ló, méltán pályázik az első helyezésre.

Barsham (10) utolsó futásában előrébb is végezhetett volna, mint a hatodik hely. A munkaformái alapján hétfőn kalkulálni kell vele.

Saga Timgad (2) utolsó futását követően került új idomításba, a tréningek során jól dolgozott. Könnyen kezelhető jófejű ló, ezért az 1600 méteres táv és az egyenes pálya sem jelenthet neki gondot.

Schhili (9) visszatérése nem egészen az elvártak szerint sikerült, de a tréningek során mentálisan és fizikálisan is rengeteget jött előre. A mérföldes táv és az egyenes pálya sem okozhat neki gondot, így sokkal jobb futást várunk tőle

Arise (1) jó futások után várja hétfői futamot. Az 1600 méteres táv nem okozhat neki gondot és a formája is kiváló, így bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!