Strandolás előtt játssz ma is a TUTI-val és nyerj akár milliókat!

2019. 06. 22 – szombat

Szombaton Compiegne ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny hossza 2800 méter, a startnál pedig maximális mezőny, azaz tizennyolc négyéves és idősebb telivér várja, hogy összemérje tudását. Izgalmas verseny lesz, ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Karlstad (2) – Palmerino (1) – Menuetto (5) – Shining Lord (11) – Coulonces (17)

Karlstad (2) nagyon jól futott az utolsó versenyében, ha valamivel szerencsésebb, a győzelmet is megszerezhette volna. Ebben az osztályban is számolni kell vele, bízhatunk eredményes szereplésében.

Palmerino (1) az utolsó versenyében kissé fáradtan mozgott, mert idomárja túl sokat kért tőle munkában. Szombaton frissen fog starthoz állni, bár itt még nem nyert versenyt, mégis jó futást várunk tőle.

Menuetto (5) szép győzelmet aratott Strasbourg-ban és a munkaformái is kiválók. Nem lehet előre tudni, hogy jelenleg is versenyképes lesz-e ebben a hendikep osztályban, de a compiegne-i pálya nem okozhat neki gondot.

Shining Lord (11) két jó futás után várja a szombati futamot, ez a pálya pedig még inkább kedvez neki. A várható jó talaj növeli az esélyeit, újabb pénzdíjas helyet szerezhet.

Coulonces (17) utolsó futása nem az elvártak szerint sikerült, mentségére szóljon, hogy rendkívül kemény volt a gyep Chantilly-ban. Remélhetőleg szombaton valamivel puhább lesz a futófelület, ebben az esetben a főszereplők közé tartozhat.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!