Ha péntek este, akkor Kincsem+ TUTI! Játssz és nyerj ma is akár milliókat!

2019. 06. 21 – péntek

Pénteken 20:15kor, Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méteres ügetőversenyen csupán tizennégy versenyló méri össze gyorsaságát. Rendkívül kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Bandit Brick (3) – Toddler (5) – Dimoko de Jamac (4) – Dream Gold (14) – Diavolo Criscani (11)

Bandit Brick (3) csak az utolsó futását megelőzően került új idomításba. A verseny sajnos nem az elvártak szerint alakult, a péntek esti futamra ezért változtattak a patkolásán, így első esélyt képviselhet.

Toddler (5) reims-i szereplése csalódás volt, hiszen csodálatos kondícióban van. Péntek este a balkezes pálya növeli az esélyeit, ezért a főszereplők közé tartozhat.

Dimoko de Jamac (4) a tavalyi év második felében kisebb sérüléssel bajlódott, ennek számlájára írhatók akkori gyengébb eredményei. Most már minden rendben van vele, ahogy azt tavaszi futásai is bizonyítják, de Toddler (5) legyőzésére kevés az esélye.

Dream Gold (14) szép győzelmet aratott Lavalban és a péntek esti futamot is nagyszerű formában várja. A 2850 méteres táv tökéletes a számára, így annak ellenére is esélyesként említhetjük, hogy patkolva lép pályára.

Diavolo Criscani (11) jól futott az utolsó versenyében, remek időt ügetve. A péntek esti futamban ebben a mezőnyben is az első öt között végezhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!