Csütörtökön se hagyd ki a TUTI-t! Nyerj ma is akár milliókat!

2019. 06. 20 – csütörtök

Csütörtökön La Teste de Buch ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny hossza 2000 méter, a startnál maximális mezőny, azaz tizennyolc telivér kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz, ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Zariyano (11) – Gourel (1) – Winfola (6) – Broadway Boogie (4) – Rebel Lightning (8)

Zariyano (11) Saint-Cloud-ban feledtette a lyon-i kisiklását és jelenleg is nagyszerű formának örvend. Csütörtökön is számíthatunk rá, a főszereplők közé tartozhat.

Gourel (1) az elmúlt években többször is bizonyította, hogy helye van ebben az osztályban. Két felhozó verseny után csütörtökön visszatér hendikepbe, jó eséllyel áll starthoz.

Winfola (6) utolsó futása jól sikerült, erős mezőnyben lett pénzdíjas hetedik. A startboxok sorsolásából jól jött ki, így minden adva van eredményes szerepléséhez.

Broadway Boogie (4) nagyon jól dolgozik a reggeli tréningek során. Csütörtökön visszatér hendikepbe, ha minden a tervek szerint alakul, ebben a mezőnyben is a főszereplők közé fog tartozni.

Rebel Lightning (8) szinte mindig kihozza magából a maximumot és jelenleg is jó formának örvend. Az 1-es startbox növeli az esélyeit, egy ekkora mezőnyben előnyt jelent belülről indulni. A 2000 méter nem okozhat neki gondot, ezen a távon is számolni kell vele.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!