Legyen kedden is szerencséd! Játssz ma is a TUTI-val és nyerj akár milliókat!

2019. 06. 18 – kedd

Kedden Dieppe ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny hossza 1100 méter, a startnál pedig tizenhat négyéves és idősebb telivér várja, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Muttrah Fort (7) – Vedeux (8) – Red Torch (2) – Film (3) – Imperial Tango (4)

Muttrah Fort (7) nagyszerű teljesítményt nyújtott az utolsó versenyében, bizonyítva, hogy a longchamp-i második helyezése nem a véletlen műve volt. A képességei alapján kedden ebben a mezőnyben esélyesként áll starthoz.

Vedeux (8) nagyon jól futott Maisons-Laffitte-ben és jelenleg is csodálatos formában van. Kedden a főszereplők egyike lehet.

Red Torch (2) legutóbb balszerencsés versenyt futott, de formáját nem érheti szó. Kedden számolni kell vele, ugyanolyan jó eséllyel áll starthoz, mint Muttrah Fort (7).

Film (3) nagyon jól mozgott az első Kincsem+ futamában. Közeli hatodik lett, bizonyítva ezzel, hogy számolni kell vele ebben az osztályban.

Imperial Tango (4) kisebb betegséggel bajlódott május 21-én, ezért le kellett jelenteni. Mostanra minden visszatért a normál kerékvágásba, a tréningek során jól dolgozott, bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!