Kezdd az új hetet akár milliókkal a zsebedben! Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2019. 06. 17 – hétfő

Hétfőn Vichy-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2950 méteres alaptávú ügetőversenyen maximális mezőny, azaz tizennyolc versenyló áll starthoz, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutásnál. Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Cobalt Chatho (14) – Clovis Montaval (17) – Cornelius (9) – Celebre de Foot (11) – Cash Vrac (5)

Cobalt Chatho (14) sokat profitált a gyeppályás versenyekből. Legutóbb csak a harmadik helyen ért célba, ami idomárhajtója hibája. Jelenleg jobb formában van, mint Nancy-ban volt, így a győzelemre is esélyes.

Clovis Montaval (17) legutóbb csak a második helyen ért célba, ami a 25 méteres térhátrány számlájára írható. A ló jó formában van és a jobbkezes pálya is kedvez majd neki, így első esélyt képvisel.

Cornelius (9) nagyon jól teljesített az utolsó versenyében, hétfőn pedig patkolatlanul lép majd pályára. Bízhatunk eredményes szereplésében, ha nem követ el nagy butaságot, az első öt között fog végezni.

Celebre de Foot (11) reims-i második helyezése kiváló, mert csak egy nála jobb lótól kapott ki. Nem tartozik a könnyű hajtások közé, ennek ellenére az első öt közé várható.

Cash Vrac (5) nagyon jól futott május 26-án. A ló formában van és a jobbkezes pálya is kedvez neki, így hétfőn egy pénzdíjas helyet szerezhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!