Miközben a vízparton hűsölsz, játssz a TUTI-val és nyerj akár 300 millió forintot!

2019. 06. 16 – vasárnap – 300 millió forint jackpot

Vasárnap a varázslatos Chantilly ad otthont a Kincsem+ futamnak, ami nem más, mint a francia kanca díj, a Prix de Diane. A galopp síkverseny hossza 2100 méter, a startnál pedig tizenhat kiváló telivér méri össze gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet akár 300 millió forint! Feltétlenül megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Siyarafina (3) – Commes (16) – Entitle (2) – Nausha (5) – Etoile (7)

Siyarafina (3) könnyű munkák után várja a vasárnapi kiemelt versenyt. Vasárnap a 16-os startbox nehezíti a feladatát.

Commes (16) csodálatos teljesítményt nyújtott május 12-én, csak egy orrhosszal kapott ki. Soha nem futott még 1600 méternél hosszabb távra, de a 2100 méter se, okozhat neki gondot. Jó futást várunk tőle.

Entitle (2) biztatóan mozgott a visszatérő versenyében. A vasárnapi futamban további javulást várunk tőle, a jó és a puha talaj sem okozhat neki problémát.

Nausha (5) már az első versenyében is megmutatta, hogy komoly potenciál rejlik benne. A visszatérése nem az elvártak szerint sikerült, ezért hagyta ki a 1000 Guineas-t. Jó küllemű kanca, akinek a 2100 méter táv ideális és akinek a puha futófelület kedvezne leginkább.

Etoile (7) megnyerte a Prix Cleopatre futamát. A mezőny nem volt túl acélos, idomárjának mégis egyértelmű volt, hogy ebben a futamban is próbára teszik majd tudását. A felkészítése zavartalan volt és a 6-os startbox is növeli esélyeit.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 16:05-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!