Hűtsd le magad a kánikulában milliós nyereményekkel! Játssz szombaton is a TUTI-val!

2019. 06. 15– szombat

Szombaton Enghien-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2150 méter hosszú ügetőversenyen csupán tizennégy ötéves és idősebb versenyló kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is nagyon kedvező, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Super Fez (9) – Viking d’Hermes (2) – Romanesque (4) – Cicero Noa (7) – Drole de Jet (13)

Super Fez (9) legutóbb csak az ötödik helyen ért célba, ami idomárhajtója hibája volt, mert túl sokat kért tőle. A munkaformái kiválók és a pálya profilja is kedvez neki, ezért a 9-es starthely ellenére is első esélyt képvisel.

Viking d’Hermes (2) utolsó futásából nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, mert nehéz patkókkal lépett pályára. A 2150 méteres táv tökéletes számára és a 2-es startszám is kedvez neki, ezért szombaton az erős mezőnyben is a főszereplők egyike lesz.

Romanesque (4) az argentani futása előtt került új idomításba, azóta két szép pénzdíjat szerzett. A szombati futamot topformában várja, az első három között van a helye.

Cicero Noa (7) május 31-én a győzelmet is megszerezhette volna, ha valamivel szerencsésebb. Kipihente a verseny fáradalmait és a 2150 méteres táv sem okozhat neki gondot, így a 7-es startszám ellenére is beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Drole de Jet (13) utolsó futása nem az elvártak szerint sikerült, de a ló topformában van. Szombaton a második sorból fog indulni, de ennek ellenére is az első három hely valamelyikére várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!