Nincs péntek este Kincsem+ TUTI nélkül! Játssz és nyerj ma is akár milliókat!

2019. 06. 14– péntek

Pénteken Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2700 méteres ügetőversenyen csupán tizennégy rutinos, hétéves és idősebb versenyló csap össze. Rendkívül kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Cap Matyss (9) – Bachar (11) – Coktail Fortuna (1) – Candidat d’Ortige (7) – Nancy America (8)

Cap Matyss (9) már május elején is jelezte, hogy jó formában van, így legutóbbi győzelme nem volt váratlan és új egyéni rekordja is önmagáért beszél. Jó képességű ló, de kisebb-nagyobb sérülések miatt eddig nem sikerült kiaknázni a benne rejlő potenciált.

Bachar (11) csodálatos teljesítményt nyújtott a GNT ötödik állomásán. A futam után kapott néhány pihenőnapot, melynek eredményeként frissen és felkészülten várja a pénteki versenyt.

Coktail Fortuna (1) pihenéssel töltötte az év utolsó harmadát, ezzel sikeresen feltöltve az akkumulátorait. A visszatérése jól sikerült, korrekt teljesítményt nyújtott a hónap elején. A ló közelít a topjához és a vincennes-i nagypálya is kedvez neki, ezért bízhatunk eredményes szereplésében.

Candidat d’Ortige (7) három nap leforgása alatt kétszer is fantasztikus teljesítményt nyújtott. A ló remek formában van, pénteken jó futást várhatunk tőle.

Nancy America (8) nem mozgott rosszul az enghien-i futása alkalmával, bár nincs olyan kirobbanó formában, mint a téli-meeting idején volt. Pénteken csodálatos a beállítása és egy kis pihenőt is kapott a verseny előtt, az első öt között van a helye.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!