Csütörtökön tovább vágtatunk a hétvége felé! Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2019. 06. 13 – csütörtök

Csütörtökön ParisLongchamp-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1800 méteres galopp síkversenyen tizenöt telivér méri össze tudását. Nagyon kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: La Poutanesca (11) – Zoelola (16) – Ego Dancer (7) – Beama (10) – Princess Gold (13)

La Poutanesca (11) legutóbb csak a hetedik helyen ért célba, de az 1400 méter kissé rövid volt számára. A ló jó formában van és ez a táv is sokkal inkább kedvez majd neki, ezért csütörtökön a győzelmet is megszerezheti.

Zoelola (16) jó teljesítményt nyújtott az utolsó futása alkalmával és jelenleg is csodálatos formában van. Csütörtökön megfelelő taktikával ebben a mezőnyben is az első öt között fog végezni.

Ego Dancer (7) utolsó futásával nagyon elégedettek lehetünk. Ötödik helyezésének értékét növeli, hogy a mély pálya nem kedvezett neki. A ló formában van és a 200 méterrel hosszabb táv sem okozhat neki gondot, ezért bízhatunk eredményes szereplésében.

Beama (10) a compiegne-i ötödik helyezése után kapott némi pihenőt, ami már igencsak ráfért, hisz 2018 áprilisa óta folyamatosan talpon volt. Munkaformái kiválók, a reggeli tréningek során csodálatosan dolgozott. Ez a táv tökéletes számára, így a 13-as startbox ellenére is beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Princess Gold (13) egy megbízható telivér, akivel szinte mindig kalkulálni kell. Jelenleg 6kg-al jobban áll a skálán, így csütörtökön számolni kell vele.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!