Szuper szerdád lehet, ha Kincsem+ TUTI-t játszol! Nyerj ma is akár milliókat!

2019. 06. 12 – szerda

Szerdán Saint-Cloud ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny hossza 2100 méter, a startnál pedig maximális mezőny, azaz tizennyolc hároméves telivér várja, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Toronada (9) – Haman Ville (18) – Arum (16) – Bellariva (1) – Karak (3)

Toronada (9) a saint-cloud-i hendikep győzelme után is versenyképes maradt, ezt bizonyítja a longchamp-i harmadik helyezése is. Szerdán is számíthatunk rá, a várható puha pálya nem jelenthet számára akadályt.

Haman Ville (18) egy kedves kis kanca, aki legutóbb egy erős Listed versenyben is pénzdíjas helyen tudott végezni. Az áprilisi hendikep győzelme miatt magasabban áll a skálán, de jelenleg is versenyképes lesz ebben az osztályban.

Arum (16) szép győzelmet aratott a május 23-i osztott hendikep második részében. A beállítása emelkedett, így most nehezebb feladat vár rá, de mellette szól, hogy most is kirobbanó formában van.

Bellariva (1) visszatérése jól sikerült, erős mezőnyben lett harmadik. A ló formában van és a 100 méterrel hosszabb táv sem okozhat neki gondot. A 14-es startbox nehezítheti csak feladatát.

Karak (3) jó futás után várja a szerdai versenyt. Papíron jól áll a skálán, de az eredményes szerepléshez jól átfutott gyors és zavartalan versenyre lesz szüksége.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!