Kezdd a rövid hetet milliókkal a zsebedben! Nyerj ma is a TUTI-val!

2019. 06. 11 – kedd

Kedden Nantes-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1600 méteres galopp síkversenyen tizenhat telivér kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz és ma is kedvező a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Qatar Bolt (15) – Ziveri (6) – Jazz Melodie (1) – Moonwalk Step (16) – Chika Dream (12)

Qatar Bolt (15) utolsó futása csalódás volt, azonban a verseny lefolyása nem kedvezett neki. Az 1-es startbox miatt kedvező helyzetből várja a keddi futamot, ezért bízhatunk eredményes szereplésében.

Ziveri (6) jó teljesítményt nyújtott a májusi futásai alkalmával és jelenleg is nagyszerű formában van. Soha nem versenyzett még itt, de nem fog kibabrálni vele a pálya. Esélyesként áll starthoz kedden és a várhatóan puha gyep sem okozhat neki gondot.

Jazz Melodie (1) április 10-i szerepléséből nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, mert az 1800 méteres táv túl hosszú volt számára és az egyenes pálya sem kedvezett neki. Jó formában van, így kedden a topsúly ellenére is számolni kell vele.

Moonwalk Step (16) tavaly megnyerte ezt a futamot, de leginkább azért áll starthoz kedden, mert az időjárás előrejelzés alapján kimondottan puha lesz a futófelület. Számolni kell vele.

Chika Dream (12) utolsó futása balul sült el, ami csalódás volt. A nantes-i pályát tökéletesen ismeri és a várhatóan puha gyep is növeli az esélyeit, ezért beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!