Nyerd meg hétfőn Te a milliókat és legyél Te a pünkösdi király!

2019. 06. 10 – hétfő

Hétfőn ParisLongchamp ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny hossza 2200 méter, a startnál pedig tizenhat négyéves és idősebb kanca várja, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény. Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Holdbacktheriver (9) – Recover Me (1) – Jizellita (2) – Alacovia (4) – Zillione Sun (10)

Holdbacktheriver (9) jó futások után várja a hétfő délutáni futamot. A várható puha talaj kedvez majd neki, esélyes a győzelemre.

Recover Me (1) legutóbb megmutatta, hogy jó formában van és jelenleg is csodálatos a kondíciója. Hétfőn az első hendikepjében indul, de a várható jó pálya nem okozhat neki gondot. Jó eséllyel áll starthoz.

Jizellita (2) magasan áll a skálán, ennek ellenére folyamatosan jól teljesít, minden alkalommal kihozza magéból a maximumot. Hétfőn újabb nehéz feladat vár rá, a győzelemre kevés az esélye, de beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Alacovia (4) csodálatos teljesítményt nyújtott május 30-án, második helyezésének értékét növeli, hogy 4kg pönalitással állt starthoz. A ló remek formában van és hétfőn csak kancákkal kell majd összemérnie tudását és a 200 méterrel rövidebb táv sem okozhat gondot.

Zillione Sun (10) nagyon jól mozgott az utolsó fellépésén. Kipihente a verseny fáradalmait és a munkaformái is kiválók. A 200 méterrel hosszabb táv nem jelenthet számára akadályt és a várható puha pálya sem okozhat neki gondot. Vasárnap jó futást várunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!