Nyerd meg Te a 150 millió forintos jackpotot! Játssz vasárnap is a TUTI-val!

2019. 06. 09 – vasárnap – 150 millió forint jackpot

Vasárnap Auteuil ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 3600 méter hosszú galopp gátversenyen tizenöt rutinos, ötéves és idősebb telivér áll starthoz, hogy összemérje erejét. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, mert bármi megtörténhet. A létszám is nagyon kedvező lesz, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Mindenképpen megéri ma TUTI- játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Jimmy de Lille (9) – Zarisk (10) – Clos du Chenet (14) – Red Rocky (2) – Grand Trianon (7)

Jimmy de Lille (9) jó versenyek után várja a vasárnapi futamot és a kondíciója is tökéletes. A 3600 méteres távon garantált a gyorsabb tempó, ami tovább növeli az esélyeit. A győzelmet is megszerezheti.

Zarisk (10) egy megbízható telivér, aki legutóbb előrébb is végezhetett volna, ha lovasa valamivel jobban koncentrál. A ló jó formában van, a reggeli tréningek során kitűnően dolgozott, ezért is bízhatunk eredményes szereplésében.

Clos du Chenet (14) csodálatos kondícióban van, ami a május 19-én elért második helyezése is bizonyít. A 3900 méter jobban kedvezne neki, de ezen a távon is beleszólhat vasárnap a pénzdíjak sorsába.

Red Rocky (2) legutóbbi győzelme miatt 2kg-al magasabbra került a hendikep skálán, mégis ideális a jelenlegi beállítása. Vasárnap számolni kell vele.

Grand Trianon (7) a vasárnapi futamban tér vissza. Egy ehhez hasonló hendikep mindig komoly kihívás elé állítja a telivéreket, de az auteuil-i pálya kedvez neki, így jó futást várhatunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!