Legyen szerencsés szombatod! Nyerj a TUTI-val ma is akár milliókat!

2019. 06. 08 – szombat

Szombaton Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. Az ügetőverseny hossza 2850 méter, a startnál pedig tizenöt hatéves és idősebb versenyló kéri a játékosok figyelmét. Nagyon kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Duel du Gers (9) – Classic Haufor (6) – Dollar Soyer (12) – Bandit Brick (2) – Delfino (11)

Duel du Gers (9) könnyű győzelmet aratott gyepen és a szombati futamot is magabiztosan várja. A beállítása csodálatos és a pálya is kedvez neki, így annak ellenére főszereplő lehet, hogy mostanában nem kezd olyan gyorsan fordulóstarttal, mint korábban.

Classic Haufor (6) szép győzelmet aratott Lavalban. Szombaton nehezebb feladat vár rá, mert ez a mezőny jóval erősebbnek tűnik, de a hatévesek ellenére is beleszólhat a pénzdíjas helyezések sorsába.

Dollar Soyer (12) legutóbbi futása nagyon jól sikerült, hiszen rendkívül erős mezőnyben szerzett értékes pénzdíjat. A szombati futamban további javulást várhatunk tőle, , ugyanis a tréningek során nagyszerűen dolgozik. Nem tartozik az egyszerű hajtások közé, a hiba lehetősége mindig benne van, mégis az esélyesek közé tartozik.

Bandit Brick (2) csak a közelmúltban került új idomításba Jean-Michel Bazire-hoz, aki csak a csütörtöki zárómunkáján ült először a sulkyjába, de összességében jó benyomást tett rá. Vannak ugyan kérdőjelek a szombati futását illetőleg, de képességei alapján számolni kell vele.

Delfino (11) kapott némi pihenőt az utolsó futását követően, hogy maximálisan fel tudjon készülni a szombati futamra. Nem tartozik a gyors kezdők közé, de a képességei alapján jó esélyekkel áll starthoz.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!