Csütörtökön se felejts el TUTI-t játszani! Nyerj ma is akár milliókat gyorsan és egyszerűen!

2019. 06. 06 – csütörtök

Csütörtökön ParisLongchamp ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az 1400 méter hosszú galopp síkversenyen maximális mezőny, azaz tizennyolc négyéves és idősebb méri össze gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Zalamea (3) – Dark American (10) – Rimini (8) – Walec (12) – Pastichop (15)

Zalamea (3) jó futások után várja a csütörtöki futamot. Nem tartozik a könnyű lovaglások közé, de a reggeli tréningek során remekül dolgozott, ezért is bízhatunk eredményes szereplésében.

Dark American (10) nagyon jól futott az utolsó versenyében és zsokéjával is remek párost alkotnak. A ló formában van, felkészülten várja a csütörtöki futamot, mindenképpen kalkulálni kell vele.

Rimini (8) 2017 szeptembere óta nem nyert versenyt, de teljesítményére így sem lehet panasz, hiszen konstans futja a számait. Soha nem futott még hendikepben, de ez a pálya kedvez majd neki.

Walec (12) biztatóan mozgott az utolsó fellépésein és jelenleg is versenyképes ebben az osztályban. A várhatóan puha pálya nem okozhat neki gondot, az első öt közé várható.

Pastichop (15) lassan kezdett Bordeaux-ban, ami a versenyébe kerül. A ló jó formában van, a felkészítése jól sikerült. Csütörtökön beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!