Szerdán jön a Grand National du Trot következő állomása! Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2019. 06. 05 – szerda

Szerdán a Grand National du Trot hatodik állomásával jelentkezik a Kincsem+ futam, a helyszín Laval lesz. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenyen maximális mezőny, azaz tizennyolc kiváló versenyló méri össze gyorsaságát, de az erősebbek 25 illetve 50 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Dream de Lasserie (10)  – Christo (12)- Calaska de Guez (1) – Colorado Blue (2) – Bauloise Haufor (9)

Dream de Lasserie (10) Solvalla-ban nagyon feszülten viselkedett, ami galopphoz vezetett. Munkaformái kiválók, szerdán bízhatunk eredményes szereplésében.

Christo (12) a közelmúltban nagyon jól szerepelt La Capelle-ben. Április végén nem volt a legjobb, csak ötödik lett, szerdán viszont bombaformában várja a startot.

Calaska de Guez (1) szerencsétlen volt Vincennes-ban, sajnos galoppozott, így diszkvalifikálták. Rendkívül versenyképes ügető, akinek pont időszerű ez a verseny. Jó futásra számíthatunk tőle.

Colorado Blue (2) második helyével nagyon közel járt a verhetetlen ellenfélhez. Most remek formába lendült, hiszen már két jó versenyben is szerepelt. Az első négy közé várható.

Bauloise Haufor (9) télen betegség miatt sokat veszített a kondíciójából, így idomárja folyamatosan azon dolgozik, hogy sikerüljön visszanyerni a régi formáját. Szépen jön előre, két futással a lábában szerdán már versenyképes lehet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!