Akarsz 300 millió forintot nyerni? Játssz vasárnap is a TUTI-val és vágd zsebre a jackpotot!

2019. 06. 02 – vasárnap – 300 millió forint Jackpot

Vasárnap a festői szépségű Chantilly-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2100 méteres galopp síkversenyen mindössze tizenöt hároméves telivér mén méri össze tudását. Izgalmas verseny lesz és a létszám is rendkívül kedvező, hiszen csupán tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet akár 300 millió forint! Feltélenül megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Persian King (6) – Slalom (12) – Motamarris (2) – Roman Candle (5) – Zarkallani (1)

Persian King (6) remek formában van. Soha nem futott még 1600 méternél hosszabb távra, de már jó ideje erre a versenyre készül. Bízhatunk eredményes szereplésében, helyzetét azonban a 14-es startbox nehezíti.

Slalom (12) veretlenül várja a vasárnap délutáni versenyt. A mezőny remek lovakból áll, néhányan pedig nagyobb rutinnal rendelkeznek nála, ennek ellenére jó futást várunk tőle.

Motamarris (2) mind a három versenyét megnyerte, amiben eddig starthoz állt. Vasárnap rendkívüli teszt vár rá, mellette szól azonban, hogy jó formának örvend és a pályát illetve a távot is ismeri már.

Roman Candle (5) vasárnap kimondottan erős, nemzetközi mezőnyben kell majd helytállnia, de a képességei alapján beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Zarkallani (1) sokat fejlődött az elmúlt hónapokban, ezért bátran indítják a vasárnapi futamban. Formájára nem lehet panasz, ott tart, ahol egy derby aspiránsnak ilyenkor tartania kell.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 16:25-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!