Május utolsó napján se felejts el TUTI-t játszani! Nyerd meg ma Te a milliókat!

2019. 05. 31 – péntek

Pénteken 20:15-kor, Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méter hosszú ügetőversenyen tizenhét hatéves és idősebb versenyló csap össze. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Jerry Mom (1) – Diable de Vauvert (3) – Be Bop Haufor (4) – Super Nice (2) – Baladin Hongrois (13)

Jerry Mom (1) a péntek esti futam mezőnyéből ő rendelkezik a legkisebb életnyereménnyel. Nem tartozik a nehéz hajtások közé, éppen ezért első esélyt képvisel.

Diable de Vauvert (3) felkészülten várta a visszatérő versenyét, de a győzelme meglepetés volt, mivel utolsó futását követően sérüléssel bajlódott. Zavartalan verseny esetén pénteken a főszereplők közé tartozhat, remek végsebességét kamatoztatva a győzelmet is megszerezheti.

Be Bop Haufor (4) minden téren javulást mutat, miután a téli hónapokban betegséggel bajlódott. Legutóbb csak a harmadik helyen ért célba, de az akkor előtte végző lovaktól nem szégyen kikapni. Még nincs topformában, ezért csak pénzdíjas helyre várható.

Super Nice (2) többet tud annál, mint amit legutóbb mutatott. A tréningek során kissé lustán dolgozik, de ez tőle megszokott. Pénteken várásra fogják hajtani, ezzel a taktikával ebben mezőnyben is pénzdíjat szerezhet.

Baladin Hongrois (13) utolsó futásából hiba volna messzemenő következtetéseket levonni. A 2850 méteres táv jobban fekszik majd neki és a feltételek is ideálisak számára, ezért az első öt közé várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!