Májusi eső Kincsem+ TUTI nyereményt ér! Játssz ma is és vágd zsebre a milliókat!

2019. 05. 30 – csütörtök

Csütörtökön ParisLongchamp ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2400 méteres galopp síkversenyen tizenhat rutinos, ötéves és idősebb telivér méri össze tudását. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: More Than This (8) – Cnicht (1) – Fox Tin (6) – Ducale Di Maremma (10) – Louis (4)

More Than This (8) nagyon jó teljesítményt nyújtott az utolsó két futása alkalmával. A beállítása jobb nem is lehetne és jelenleg is csodálatos kondícióban van, ráadásul Christophe Soumillonnal remek párost alkotnak.

Cnicht (1) nem futott május 6-án, mert túl puha volt a gyep Chantilly-ban. A tréningek során nagyszerűen dolgozott, így jó formában lép majd pályára. Az utolsó fellépésén megmutatta, hogy számolni kell vele, ezért csütörtökön is bízhatunk eredményes szereplésében.

Fox Tin (6) nagyon jól mozgott az utolsó fellépésén. A lyoni 2000 méter után csütörtökön 2400 méteren kell majd helytállnia, de a klasszikus táv sem jelenhet számára akadályt. A reggeli tréningek során jól dolgozott, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Ducale Di Maremma (10) három hendikep győzelem után várja a csütörtöki futamot. Szeret a frontban galoppozni és ehhez a taktikához tökéletesen illeszkedik a 3-as startbox. A ló formában van és a várható kemény gyep is kedvez majd neki, de ezúttal nehezebb feladat vár rá, mint az utolsó fellépése alkalmával.

Louis (4) utolsó futása csalódás volt, de a ló jó formában van. A 2400 méteres táv ideális számára és a gyep is jóval keményebb lesz, mint legutóbb, ami jelentősen javítja az esélyeit.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!