Csütörtök este se felejts el TUTI-t játszani! Nyerj ma is akár milliókat!

2019. 05. 23 – csütörtök

Csütörtökön ParisLongchamp ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny hossza 2100 méter, a startnál pedig tizenhat hároméves telivér várja, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Cressida (13) – Australien (5) – Gracian (8) – Camprond (2) – Toronada (11)

Cressida (13) nagyon jól futott legutóbb 2100 méteren, nem sokkal maradt el a nyerő mögött. Ez a pálya más típusú, ami nem biztos, hogy megfelel majd neki, de idomárja mindenképpen szerette volna, hogy starthoz áll ebben a futamban.

Australien (5) ezen a szinten már bizonyított, továbbra is érdemes lesz rá odafigyelni. Jól alkalmazkodik, a puha pálya pedig kifejezetten kedvezne neki.

Gracian (8) egy késői ló, aki ki tudná használni a puha pálya adta lehetőségeket. Ebben a szezonjában a fő cél egy ilyen verseny megnyerése lenne, remélhetőleg elcsíp most is egy jobb helyezést.

Camprond (2) legutóbb nyert, most viszont más felületen kell futnia. A gyeppálya valószínűleg jobban fekszik neki. Minden rendben ment a felkészítésekor és a tudása is megvan ahhoz, hogy itt is felvegye a versenyt az ellenfeleivel.

Toronada (11) már negyedszer fut ebben a szezonban és végre sikerült győznie is. Szükséges van most egy gyors átfutású versenyre, ez meglehet a csütörtöki futamban. A súlybüntetése nem segíti, de így is bízhatunk jó futásában.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!