Ha kedd, akkor is Kincsem+ TUTI! Játssz és nyerj ma is akár milliókat!

2019.05.21 – kedd

Kedden Maisons-Laffitte ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az 1200 méteres galopp síkversenyen maximális mezőny, azaz tizennyolc telivér kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Muttrah Fort (10) – Millfield (1) – Bellcanto (18) – Red Torch (4) – Fastidious (3)

Muttrah Fort (10) nagyon jó teljesítményt nyújtott Longchamp-ban. Munkában tovább jött előre, ennek megfelelően kedden is számíthatunk rá.

Millfield (1) szép győzelmet aratott legutóbb, kedden pedig 1200 méteren kell majd helytállnia. Ez a táv is megfelel számára, így annak ellenére számíthatunk rá, hogy sikerei miatt 3kg-al magasabbra került a skálán.

Bellcanto (18) legutóbb csak a hatodik helyen végzett, ami a 14-es startbox számlájára írható. Az 1200 méteres táv jobban fekszik majd neki és a várható puhább futófelület is növeli az esélyeit.

Red Torch (4) remek teljesítményt nyújtott Longchamp-ban, hozva ezzel a tőle megszokott magas átlagot. A ló jó formában van és az 1200 méteres táv jobban kedvez majd neki, mint az 1000 méter.

Fastidious (3) utolsó futása a hatodik hely ellenére is jól sikerült. A fogadóknak célszerű őt a chantilly-i számán elbírálni, ami alapján kedden is az első öt közé várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!