A szombati kirándulás előtt pont van időd egy TUTI-t játszani! Nyerj ma is akár milliókat!

2019. 05. 18 – szombat

Szombaton Auteuil ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 3600 méter hosszú galopp gátversenyen tizenhat négyéves telivér áll starthoz, hogy összemérje tudását. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, mert bármi megtörténhet. Ráadásul a létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Fan de Blues (13) – Filup (10) – Faucon du Bosc (16) – Femme de Tete (5) – Mester (2)

Fan de Blues (13) előkelő második helyezést szerzett a március 31-i Kincsem+ futamban és a szombati versenyt is jó formában várja. A mezőny erős, ennek ellenére az első öt közé várható.

Filup (10) remek teljesítményt nyújtott az első akadályversenyében, mégis visszahozták gátra, mert a beállítása jónak tűnik, ahogyan azt a március 31-i Kincsem+ futamban elért ötödik helyezése is bizonyítja.

Faucon du Bosc (16) nagyszerűen teljesített Compiegne-ben és ez a pálya is fekszik neki. A képességei alapján szombaton is számíthatunk rá, számolni kell vele.

Femme de Tete (5) legutóbb csak az ötödik helyen ért célba, de ez a futása nem tükrözi a valós tudását. Ez a pálya jobban kedvez majd neki, csalódás lenne, ha nem az első öt között érne célba.

Mester (2) visszatér gátra, mert a március 31-i bukását követően 2kg engedményt kapott a hendikepperektől. Szezonális lóról beszélünk, aki az őszi hónapokat jobban kedveli, de szombaton beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!